Start met beleggen
vanaf € 15.000,-

Lees in één minuut wie we zijn, onze rendementen en kosten.

Lees: Axento in het kort  

Professioneel laten beleggen

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. In 2015 én 2016 is Care IS door IEX Media verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland. Hieronder vindt u per risicoprofiel het gemiddelde nettorendement per jaar van 1 januari 2011 t/m 31 december 2017.

5,2%Defensief
7,0%Neutraal
8,8%Offensief

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.


Lees meer over Axento

* Axento is op 1 januari 2016 van start gegaan. De rendementen vóór 1 januari 2016 zijn fictieve rendementen en berekend door de startportefeuilles van Axento terug te rekenen tot en met 2011.
Axento personeel
Is axento iets voor u?

Is Axento iets voor u?

De reden om te gaan beleggen is voor iedereen anders. Axento is zowel geschikt voor beleggers die op zoek zijn naar een hoger rendement, als voor beleggers die een bedrag op willen bouwen voor in de toekomst. Ontdek wat Axento voor u kan betekenen.


Bereken hier uw rendement

5 redenen om te kiezen voor Axento vermogensbeheer

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Care IS beheert meer dan 200 miljoen Euro van ruim 600 tevreden klanten en is in 2015 én 2016 door IEX Media verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland.


Bekijk hier alle redenen
Ontvang gratis en vrijblijvend het Axento informatiepakket

Het Axento informatiepakket bevat uitgebreide informatie over wie wij zijn en hoe wij voor u beleggen. Ook vindt u hierin de actuele beleggingsportefeuille en de openingsformulieren. 

  • Focus op vermogensbehoud
  • ​Duurzaam beleggen
  • Goed gespreid beleggen
Vraag het informatiepakket aan

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.