U bent succesvol aangemeld voor ons webinar!

Bedankt voor uw aanmelding. Succesvol beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Axento maakt beleggen voor u overzichtelijk, eenvoudig en verantwoord.

8,2
Feeddex

Klanten waarderen onze
werkwijze en resultaten

Beste vermogensbeheerder van Nederland

Beste vermogensbeheerder
van Nederland

Wij beheren meer dan 280 miljoen euro

Wij beheren meer dan
300 miljoen euro

Wat is beleggen eigenlijk?

Steeds meer mensen starten tegenwoordig met beleggen. Ook voor jou kan beleggen interessant zijn. Om je op weg te helpen, delen wij op deze pagina al onze kennis over beleggen.


Beleggen is het investeren van geld met als doel om je inleg te laten groeien. Deze groei noemen we rendement. Beleggen is een succesvolle manier om je geld te laten groeien. In ons artikel ‘Wat is beleggen’ leggen we van A-tot-Z uit wat beleggen nu eigenlijk is en hoe het werkt.


Wat is beleggen?

Hoe veilig is beleggen?

Met beleggen loop je risico’s. Het kan daarom verstandig zijn om beleggen uit te besteden aan een vermogensbeheerder. Maar wat gebeurt er als je vermogensbeheerder failliet gaat? Wordt een vermogensbeheerder ook gecontroleerd?

Past beleggen ook bij mij?

Steeds meer mensen overwegen om te gaan beleggen. Om te bepalen of beleggen ook iets voor jou is, hebben wij 5 voorwaarden opgesteld. Voldoe je aan deze 5 voorwaarden? Dan kan beleggen ook voor jou interessant zijn.

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Axento vermogensbeheer is gevestigd in Volendam en onderdeel van Care IS vermogensbeheer. In 2015 én 2016 is Care IS verkozen tot ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland’. Op dit moment beheren wij ruim 300 miljoen euro voor meer dan 1.250 klanten. Sinds 2009 beleggen wij het geld van particulieren, bedrijven en stichtingen.

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Wat zeggen onze klanten

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.