Actualiseer uw beleggingsprofiel

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het periodiek nagaan of uw persoonlijke situatie nog aansluit bij het gekozen beleggingsprofiel en uw beleggingsportefeuille. 
 

Geschiktheid
Aan de hand van de inventarisatie bepalen wij welke beleggingsprofielen voor u geschikt zijn. U kunt alleen beleggen volgens de door ons geschikt geachte beleggingsprofielen. Op die manier waarborgen wij dat onze beleggingsdienstverlening aansluit bij uw persoonlijke situatie en dat u de bijbehorende risico’s kunt en wilt dragen. Het is daarom belangrijk dat u de vragen juist en volledig invult.


Doorlopende controle
Jaarlijks evalueren wij uw persoonlijke situatie en het gekozen beleggingsprofiel. Mocht uw persoonlijke situatie tussentijds wijzigen, dan is het van groot belang om ons hiervan zo snel mogelijk op de te hoogte stellen. Wij zullen in dat geval beoordelen of de wijzigingen gevolgen hebben voor uw beleggingsprofiel en het beheer van uw vermogen. Dit stelt ons in staat om (blijvend) te handelen in uw belang.


Over de vragenlijst

Voor het in kaart brengen van uw persoonlijke situatie vragen wij u een aantal vragen te beantwoorden. Eerder heeft u het beleggingsprofiel al bepaald met behulp van een deel van deze vragenlijst. De antwoorden die u de vorige keer heeft ingevuld, zijn nu blauw gekleurd. 
 

U dient de vragen nu opnieuw te beantwoorden op basis van uw huidige persoonlijke situatie. Indien uw persoonlijke situatie onveranderd is, kunt u dezelfde antwoorden invullen.
 

LET OP: Door wijzigende wet- en regelgeveing en nieuwe inzichten wordt de vragenlijst periodiek aangepast. Bij nieuwe vragen wordt dus geen blauw (vorig) antwoord getoond.
 

Bij het invullen van de vragenlijst kunt u altijd teruggaan naar de eerder ingevulde vragen. Dit doet u door op de groene nummers (1 t/m 5)  te klikken in de voortgangsbalk.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Indien u vragen of hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 0299 79 60 61 / e-mail: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)