Mijn-omgeving
Axento vermogensbeheer

Onafhankelijke vakjury

Beste Juryleden,

Voor de beoordeling van de digitale klantbeleving presenteren wij hierbij de Mijn-omgeving van Axento vermogensbeheer. Deze bestaat uit twee verschillende onderdelen: (1) Risicoprofieltool en (2) Persoonlijke inlogomgeving beleggingsportefeuille.

 

Vragen of opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor contact opnemen met Laurens Leek via 0621583054 of [email protected].

Risicoprofieltool Risicoprofieltool

Voor de inventarisatie van klantgegevens en de bepaling van het geschikte risicoprofiel hebben wij een risicoprofieltool opgesteld. In deze beveiligde omgeving kunnen klanten het risicoprofiel bepalen aan de hand van een vragenlijst. Nieuwe klanten bij Axento kunnen met behulp van deze tool het geschikte risicoprofiel bepalen. Klanten kunnen ook bepalen om dit samen met ons te doen. Uiteraard vindt naderhand nog een geschiktheidstoets plaats door ons als vermogensbeheerder.

Testaccount de heer Stier

Om u zelf kennis te laten maken met onze risicoprofieltool hebben wij een testaccount voor u aangemaakt. Deze geeft toegang tot het account van de heer Stier.

U kunt inloggen in de risicoprofieltool via de volgende button:

 

Nadat klanten een risicoprofiel hebben vastgesteld, ontvangen zij een beleggingsplan.


Persoonlijke inlogomgeving portefeuille Persoonlijke inlogomgeving portefeuille

Klanten van Care IS beschikken over een persoonlijke inlogomgeving. Deze is opgesteld in samenwerking met BinckBank. Hierin kunnen zij hun beleggingsportefeuille op ieder moment van de dag bekijken. Tevens biedt de omgeving toegang tot orderoverzichten, koersen, en verschillende rapportages.

De persoonlijke inlogomgeving kan uitsluitend worden gekoppeld aan bestaande klantrekeningen bij BinckBank. Daarom presenteren we deze middels een video en screenshots. Bekijk hieronder een video voor een impressie van onze persoonlijke inlogomgeving. De video begint met een korte impressie van de risicoprofieltool.

Video persoonlijke inlogomgeving


Video persoonlijke inlogomgeving Axento

Screenshots

Onderstaand volgen een aantal screenshots van de persoonlijke inlogomgeving.

Portefeuilleoverzicht

Portefeuilleoverzicht

Geldrekening

Geldrekening

Orderoverzicht

Geldrekening

Vermogensbeheerrapportages

Vermogensbeheerrapportages

Rekeningafschriften

Rekeningafschriften

Positieoverzichten

Positieoverzichten

Instellingen

Instellingen

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.