Hoe werkt het?

Axento maakt beleggen overzichtelijk, eenvoudig en verantwoord. Wij nemen het meeste werk voor u uit handen en via de app of website volgt u elke dag de resultaten.


Starten met beleggen is eenvoudig

In 6 simpele stappen kunt u al starten met beleggen. Axento is geschikt voor particulieren, verenigingen, stichtingen en zakelijke rekeningen vanaf €15.000,-. Zelfs het openen van een rekening op naam van uw (klein)kinderen is mogelijk.

1

Vraag een brochure aan

In de brochure vindt u de openingsformulieren om te starten met beleggen.
Direct aanvragen

Vraag een brochure aan
2

Vul de openingsformulieren in en stuur deze terug

Bij de openingsformulieren staan duidelijke invulinstructies. U stuurt de formulieren eenvoudig terug met de retourenvelop. Een postzegel is niet nodig.

Vul de openingsformulieren in en stuur deze terug
3

Wij openen de rekening, u bepaalt uw beleggingsprofiel

Per mail ontvangt u van Axento een digitale vragenlijst. Na het beantwoorden van de vragen kunt u zelf het gewenste beleggingsprofiel selecteren en bevestigen.

Wij openen de rekening, u bepaalt uw beleggingsprofiel
4

Stort een bedrag op uw beleggingsrekening

Uw nieuw geopende beleggingsrekening beschikt over een eigen IBAN nummer. Overboeken is dus veilig en eenvoudig.

Stort een bedrag op uw beleggingsrekening
5

Wij gaan beleggen, u kijkt mee

Via onze website of met de Axento-app heeft u 24 uur per dag inzicht in de ontwikkeling van uw vermogen. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een uitgebreide rapportage.

24 uur per dag inzicht in de ontwikkeling van uw vermoge met de Axento-app
6

Bij Axento zit u nergens aan vast

Bij Axento zit u nergens aan vast. Geld storten of opnemen is heel eenvoudig en zonder gedoe. Beleggingsdoel bereikt of besluit u te stoppen? Dan verkopen wij uw beleggingen snel en eenvoudig.

Bij Axento zit u nergens aan vast

Wat is het juiste instapmoment?

Veel mensen twijfelen over het instapmoment. Beleggen doe je echter voor de lange termijn en dus is beginnen belangrijker dan uitstellen.

Wat levert het me op?

De verwachte rendementen van beleggen zijn hoger dan de huidige rente op sparen. Dit gaat gepaard met een hoger risico bij beleggen. Bekijk de gerealiseerde en verwachte rendementen van Axento.

Alles op uw gemak nog eens rustig nalezen?

  • Informatieboekje
  • Axento voorbeeldportefeuilles
  • 10 beleggingstips
  • Openingsformulieren

Axento informatiebrochure

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@axento.nl

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.