Genomineerd voor een Gouden Stier 2016

Leestijd ± 1 minuut Laatste update: 29 dec 2020
Genomineerd voor een Gouden Stier 2016

Axento is genomineerd voor een Gouden Stier in de categorie ‘Beste online vermogensbeheerder van Nederland’. De vakjury van de Gouden Stier-verkiezing heeft Axento en nog vier andere online vermogensbeheerders genomineerd. Uiteindelijk zal één van deze vijf vermogensbeheerders de felbegeerde Gouden Stier winnen.


Wat is de Gouden Stier?
De Gouden Stier-verkiezing vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Deze felbegeerde prijs wordt uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. In totaal zijn er 10 verschillende categorieën waarin een Gouden Stier wordt uitgereikt, waaronder beste online vermogensbeheerder.


Hoe word je genomineerd?
Alle Nederlandse (online) vermogensbeheerders met een AFM-vergunning worden uitgenodigd om deel te nemen. De vermogensbeheerders worden beoordeeld op basis van de informatie die online beschikbaar is en aanvullende criteria zoals: kwaliteit van de kwartaalrapportage, toegankelijkheid van de inlogomgeving, communicatie met klanten en het behaalde rendement.


Finale op 10 november 
Op 10 november vindt de uitreiking van de Gouden Stier plaats. Uit de top 5 zal een vakjury met onder andere Marcel Tak en Stephan Freelink de beste online vermogensbeheerder van Nederland kiezen. Axento is in 2016 opgericht. Het zou een geweldige beloning zijn om direct zo’n prestigieuze prijs binnen te slepen.

 


Deel via social media: