Introduceer een nieuwe klant en ontvang € 25,-

Publicatie: 04 januari 2018

Bij Axento kunt u tot en met 28 februari profiteren van onze speciale member-get-member actie. Heeft u een zakelijke relatie, een vriend, een familielid, een buurman of kennis die mogelijk geïnteresseerd is? Beveel Axento dan aan.


Ontvang beiden 25 euro

Wordt de persoon die u introduceert klant bij ons, dan storten wij een bedrag 25 euro op uw beleggingsrekening en die van uw introducé! U kunt gerust meerdere mensen introduceren.


Hoe doet u mee?

Bel ons, of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact op met u of uw introducé. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Kinderrekening

Bij Axento kunt u ook een speciale rekening openen voor uw kind of kleinkind. De kinderrekening staat op naam van uw kind, maar u beheert deze rekening totdat hij of zij 18 jaar wordt. U kunt eenmalig een bedrag storten maar ook periodiek inleggen. Onze actie geldt ook bij het openen van een rekening voor uw kind.

 

Elke storting die u op de rekening doet, is een schenking aan uw kind. Voordeel daarvan is dat het kind later over het geld geen schenk- of erfbelasting meer hoeft te betalen. Als ouder mag u jaarlijks een bedrag van €5.363,- (2018) belastingvrij schenken aan uw kind.


Deel via social media: