Introduceer een nieuwe klant en ontvang beiden €50,-

Introduceer een nieuwe klant en ontvang beiden €50,-

Bij Axento kunt u tot en met 31 december 2019 profiteren van onze speciale member-get-member actie. Heeft u een vriend, familielid, buurman, zakelijke relatie of kennis die mogelijk geïnteresseerd is in vermogensbeheer? Beveel Axento dan aan.

Ontvang beiden 50 euro

Wordt de persoon die u introduceert klant bij ons, dan storten wij een bedrag 50 euro op uw beleggingsrekening en die van uw introducé! U kunt gerust meerdere mensen introduceren.

Hoe werkt het?

Wilt u iemand introduceren bij Axento? Ga naar onze contactpagina. Vul onder het kopje ‘Stuur ons een bericht’ uw gegevens in en vermeld ook de gegevens van uw introducé. Wij nemen vervolgens contact op met u of met uw introducé.

  • Deze member-get-member actie (‘actie’) is geldig van 31 augustus 2019 tot en met 31 december 2019.
  • Om in aanmerking te komen voor de beloning, moet u zelf klant zijn bij Axento.
  • Het is niet mogelijk om uzelf aan te brengen als introducé. U mag wel uw partner, kind, familie en vrienden aanbrengen als nieuwe klant.
  • De minimale inleg voor uw introducé bedraagt €15.000,-. Deze inleg dient minimaal één jaar te worden belegd bij Axento.
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties van Axento.
  • Axento stort het actiebedrag binnen twee weken op beide beleggingsrekeningen nadat is gestart met beleggen.
  • Axento kan het actiebedrag terugvorderen in geval van misbruik of indien wordt afgeweken van de actievoorwaarden.
  • Axento behoudt zich het recht voor de looptijd en invulling van de actie te wijzigen en de actie stop te zetten. Wijzigingen in de actie worden kenbaar gemaakt op onze website.

 

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.