Kwartaalbericht Axento 2016-Q3

Leestijd ± 1 minuut Laatste update: 06 okt 2021
Kwartaalbericht Axento 2016-Q3

Het derde kwartaal van 2016 is goed verlopen voor beleggers. De onrust over Brexit en China is inmiddels naar de achtergrond verdwenen en de koersen van zowel aandelen als obligaties zijn gestegen. De 3 beleggingsprofielen van Axento hebben over het derde kwartaal opnieuw een positief rendement behaald. Van 1 januari tot en met 30 september is het rendement tot nu toe uitstekend.

 

U kunt vanaf dit kwartaal ook uw persoonlijke kwartaalrapportage downloaden. Hierin kunt u de waardeontwikkeling van uw vermogen, de rendementen en kosten terugvinden. U kunt de persoonlijke kwartaalrapportage downloaden via de knop 'Download uw persoonlijke kwartaalrapportage' in de email die u van Axento heeft ontvangen.

Rendementen beleggingsprofielen Axento

In onderstaande tabel zijn de rendementen van de beleggingsprofielen van Axento weergegeven.

 

RendementenDerde kwartaalHeel 2016 
Axento Defensief+1,28%+4,88%
Axento Neutraal+1,75%+4,91%
Axento Offensief+2,22%+4,93%

Inloggen in de persoonlijke beheeromgeving

In de persoonlijke beheeromgeving kunt u altijd de actuele situatie van uw beleggingsportefeuille bekijken. Klik hier om in te loggen.

 

Heeft u vragen over het kwartaalbericht of uw beleggingsportefeuille? Neem dan contact met ons op via 0299-796061. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).


Deel via social media: