Minder kosten Meer rendement

Bij Axento zijn we duidelijk over de kosten die u betaalt om te beleggen. U betaalt geen onnodige extra kosten en de tarieven die in rekening worden gebracht behoren tot de laagste in de markt. Hierdoor houdt u als belegger meer rendement over. 


U belegt al vanaf € 14,- per maand
Als u gaat beleggen met € 15.000,- betaalt u slechts € 14,- per maand. De kosten van de beleggingsproducten worden in de koersen van de beleggingen zelf verwerkt. Afhankelijk van het gekozen beleggingsprofiel en de waardeontwikkeling van de beleggingen, kunnen de kosten gedurende de looptijd variëren.

 

Duidelijk over kosten
De kosten om uw vermogen te laten beleggen door Axento bestaan uit drie onderdelen: De beheerkosten van Axento, de servicekosten van BinckBank en de kosten van de beleggings-producten. Bekijk hier het overzicht van alle kosten en hoe deze in rekening worden gebracht. Ieder kwartaal ontvang u een specificatie van de in rekening gebrachte kosten.

 

U betaalt geen transactiekosten
Voor het uitvoeren van transacties betaalt u bij Axento helemaal niets. Ook hoeft u bij Axento geen performance fee te betalen en opzeggen is volledig kosteloos.