Waarom Axento?

Het is altijd een goed idee om geld opzij te zetten voor later. Start met beleggen bij Axento. Bekijk 5 redenen waarom beleggen bij Axento voor u interessant is.


Bijdragen aan een betere wereld

Door bewuste beleggingskeuzes te maken, waarbij u rekening houdt met de duurzame prestaties van een onderneming, draagt u eenvoudig bij aan een betere wereld.

Bijdragen aan een [betere wereld]

Minder kosten, meer rendement

Bij Axento belegt u al vanaf € 14,- per maand en betaalt u geen transactiekosten. Door onze lage kosten houdt u als belegger meer rendement over.

Minder kosten, meer rendement

Goed gespreid beleggen

Bij Axento wordt uw vermogen altijd goed gespreid en beleggen we in kwaliteitsbedrijven en minder risicovolle aandelen om dalingen van uw vermogen te beperken.

Goed [gespreid beleggen]

Onderdeel van Care IS Vermogensbeheer

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Care IS beheert meer dan 375 miljoen Euro van ruim 2.500 tevreden klanten en is in 2015 én 2016 door IEX Media verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

Onderdeel van [Care IS Vermogensbeheer]

Altijd grip op uw vermogen

U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van uw vermogen. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage over de ontwikkelingen van uw vermogen en het gevoerde beleid.

Altijd grip op [uw vermogen]

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.