Handelsdagen Axento

Bij Axento kunt u iedere dinsdag kosteloos in- en uitstappen. Extra stortingen worden automatisch en kosteloos voor u meebelegd op deze handelsdag. U kunt hiervoor een automatische overboeking instellen bij uw bank.


Handelsdagen 2021*

Starten met beleggen bij Axento kan één keer per week. Wanneer de rekeninghouder(s) geïdentificeerd is/zijn door BinckBank en de gelden twee werkdagen voor de handelsdag op de rekening zijn bijgeschreven worden deze belegd. Ook bijstortingen worden elke dinsdag verwerkt indien de gelden twee werkdagen voor de handelsdag op de rekening zijn bijgeschreven. Alle stortingen die tijdig op de rekening zijn bijgeschreven worden automatisch belegd conform het gekozen risicoprofiel.


Onttrekkingen en beëindigingen worden eveneens op onderstaande handelsdagen verwerkt indien deze uiterlijk twee werkdagen voor de handelsdag bij Axento bekend zijn. Dergelijke verzoeken dient u per e-mail te sturen naar info@axento.nl vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.januari

ma 04 januari
di 12 januari
di 19 januari
di 26 januari

februari

di 02 februari
di 09 februari
di 16 februari
di 23 februari

maart

di 02 maart
di 09 maart
di 16 maart
di 23 maart
di 30 maart

april

di 06 april
di 13 april
di 20 april
di 27 april

mei

di 04 mei
di 11 mei
di 18 mei
di 25 mei

juni

di 01 juni
di 08 juni
di 15 juni
di 22 juni
di 29 juni

juli

di 06 juli
di 13 juli
di 20 juli
di 27 juli

augustus

di 03 augustus
di 10 augustus
di 17 augustus
di 24 augustus
di 31 augustus

september

di 07 september
di 14 september
di 21 september
di 28 september

oktober

vr 01 oktober
di 12 oktober
di 19 oktober
di 26 oktober

november

di 02 november
di 09 november
di 16 november
di 23 november
di 30 november

december

di 07 december
di 14 december
di 21 december
di 28 december


*Bij Axento is in principe elke dinsdag een handelsdag, en kan er in- en uitgestapt worden. Indien de handelsdag op een feestdag valt en/of de beurs gesloten is zal de handelsdag verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag. Bij Axento vindt elk kwartaal een herbalancering van uw beleggingsportefeuille(s) plaats. Dit gebeurt op de eerste werkdag van het kwartaal, mits dit niet op een feestdag valt en/of de beurs is gesloten zoals eerder genoemd. Alle handelsdagen die binnen 2 werkdagen vóór- en na de herbalancering plaatsvinden, komen te vervallen.

 

Op de handelsdag leggen wij uw aan- of verkooporders in. Tussen het moment waarop uw aan- of verkooporders worden ingelegd en de daadwerkelijke uitvoering kan één, twee of drie werkdagen verschil zitten. De koersen waartegen uw beleggingen worden aangekocht of verkocht, wijken hierdoor af van de koersen op het moment waarop de orders zijn ingelegd. Dit komt omdat Axento belegt in beleggingsfondsen. Deze hanteren een zogenaamde cut-off tijd voor het inleggen van orders. De verkoopopbrengst of aankoopwaarde kan hierdoor hoger of lager uitvallen dan de waarde op het moment van inleggen.

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.