De kosten van vermogensbeheer

Bij Axento zijn we duidelijk over de kosten die u betaalt. U betaalt geen onnodige kosten en de tarieven die in rekening worden gebracht behoren tot de laagste in de markt.


Bereken uw kosten

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. Besluit u klant te worden bij Axento? Dan ontvangt u een persoonlijk kostenoverzicht in uw beleggingsplan.

Bedrag Risicoprofiel

Toelichting kosten Axento

Voor het beheren van uw vermogen brengt Axento een beheervergoeding in rekening. Tot een bedrag van € 50.000,- bedraagt deze vergoeding 0,70% per jaar, exclusief btw. Over het meerdere tot € 100.000,- is het tarief 0,60% en daarboven geldt een tarief van 0,50%. Er geldt een minimum van €10,- per kwartaal. De vergoeding die u als klant betaalt, is onze enige bron van inkomsten. Wij werken niet met verborgen provisies of indirecte beloningen en zijn daarom volledig onafhankelijk.

Toelichting kosten [Axento]

Kosten depotbank

De depotbank zorgt voor de bewaring van uw beleggingen en het uitvoeren van transacties. Axento werkt hiervoor samen met BinckBank. Het tarief dat u aan BinckBank betaalt is 0,15% per jaar. Voor het uitvoeren van transacties worden door BinckBank geen extra kosten in rekening gebracht. Bij het uitvoeren van transacties betaalt u wel spreadkosten op de beurs (gemiddeld 0,01% per jaar).

 

Kosten [depotbank]

Beheerkosten beleggingsproducten

Voor de samenstelling van uw beleggingsportefeuille maakt Axento gebruik van ETF’s en indexfondsen. De kosten van deze beleggingsproducten liggen aanzienlijk lager in vergelijking met traditionele, actieve beleggingsfondsen. De gemiddelde beheerkosten bedragen 0,24% per jaar over het belegd vermogen.

Beheerkosten [beleggingsproducten]

Alles op uw gemak nog eens rustig nalezen?

  • Informatieboekje
  • Axento voorbeeldportefeuilles
  • 10 beleggingstips
  • Openingsformulieren

Axento informatiebrochure

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@axento.nl

Wat zeggen onze klanten

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.