Over Axento

Axento is in 2015 opgericht door de mensen van Care IS vermogensbeheer. Bij Axento kunt u vanaf €15.000,- beleggen volgens een bewezen, solide aanpak.


Wat wij voor u kunnen betekenen

Axento is voor u geschikt wanneer u uw vermogen wilt laten groeien. Het maakt niet uit of u nu veel of weinig kennis van beleggen hebt. Wij nemen het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Axento vermogensbeheer is gevestigd in Volendam en onderdeel van Care IS vermogensbeheer. In 2015 én 2016 is Care IS verkozen tot ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland’. Op dit moment beheren wij ruim 400 miljoen euro voor meer dan 2.000 klanten. Sinds 2009 beleggen wij het geld van particulieren, bedrijven en stichtingen.

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Veiligheid en toezicht

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Axento heeft een aantal maatregelen genomen waardoor uw geld bij ons veilig is ondergebracht.

Axento maakt beleggen eenvoudig

Succesvol beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Axento maakt beleggen voor u overzichtelijk, eenvoudig en verantwoord.

Wat zeggen onze klanten

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.