Beleggingsprofiel ‘Zeer offensief’ beschikbaar

Leestijd ± 1 minuut Laatste update: 01 apr 2021
Beleggingsprofiel ‘Zeer offensief’ beschikbaar

Bij Axento belegt u altijd conform een beleggingsprofiel. Het gekozen beleggingsprofiel bepaalt grotendeels het verwachte rendement en risico. Vanaf heden kunt u bij Axento ook beleggen in een Zeer offensief beleggingsprofiel. Dit is een aanvulling op de drie huidige profielen: Defensief, Neutraal en Offensief.

Kenmerken Zeer offensief beleggingsprofiel

Het beleggingsprofiel Zeer offensief kenmerkt zich door het relatief hoge risico en hoge verwachte rendement. Dit komt doordat in dit profiel voor 90% in aandelen wordt belegd en 10% in obligaties. Aandelen zijn in de regel risicovoller dan obligaties, maar het verwachte rendement is op lange termijn ook hoger. In het document

Beleggingsprofielen Axento Vermogensbeheer op onze website staan de kenmerken van alle profielen genoemd.

Algemene informatie over het beleggingsprofiel

Het beleggingsprofiel is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door te zorgen dat het gekozen beleggingsprofiel aansluit bij uw persoonlijke situatie, voorkomen we dat u meer risico’s loopt dan u wilt en kunt nemen. Elk jaar ontvangt u van ons een uitnodiging om onze vragenlijst opnieuw in te vullen. Vanwege nieuwe wet- en regelgeving is deze vragenlijst uitgebreider geworden. Zo kunnen wij nog beter bepalen welk beleggingsprofiel past bij uw persoonlijke situatie. 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over het nieuwe beleggingsprofiel? Neem dan contact met ons op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of 0299-796061.

 


Deel via social media: