Start met beleggen
vanaf € 15.000,-

Vermogen opbouwen om zorgeloos te genieten van uw oude dag.


Pensioen opbouwen

Als ondernemer bent u voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor uw pensioen. U moet dus zelf vermogen opbouwen voor uw oude dag. Dit kunt u doen door te sparen of te beleggen.

Sparen of beleggen?

Of beleggen of sparen het verstandigst is, verschilt per persoon. Wanneer u geen risico wilt of kunt lopen, is sparen de beste optie. Als u wel bereid bent risico’s te lopen en uw pensioendatum bijvoorbeeld nog ver weg ligt, kan het lonen om uw geld te beleggen. Beleggen brengt meer risico met zich mee dan sparen. Er staan in de regel echter ook hogere rendementen tegenover.

Axento vermogensbeheer

Beleggen bij Axento is geschikt voor ondernemers en ZZP’ers die hun vermogen willen laten groeien, maar de tijd of kennis ontbreekt om zelf te beleggen. De professionele aanpak van Axento is geschikt voor zowel kleine als grote vermogens en beleggers met veel of weinig ervaring.

Gratis en vrijblijvend meer informatie

Vul hiernaast uw naam en e-mailadres in en ontvang een gratis en vrijblijvend informatiepakket met onder andere 10 beleggingstips voor een vliegende start!

Brochure aanvragen

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via [email protected]

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.