Beleggen voor uw kind vanaf € 15.000,-


Vermogen opbouwen voor kinderen

Veel (groot)ouders willen hun kind financieel op weg helpen wanneer ze volwassen worden. Dit kan door het betalen van een studie, rijbewijs of financieel steuntje in de rug voor een huis. Om dit doel te bereiken kunt u vermogen opbouwen door te sparen of te beleggen.

Sparen of beleggen?

Veel ouders sparen voor hun kind. Wanneer u geen risico wilt lopen, is sparen de beste optie. Vanwege de lage spaarrente overwegen echter steeds meer ouders te gaan beleggen. Beleggen kan op de lange termijn een beter rendement opleveren, maar brengt ook risico’s met zich mee.

Axento vermogensbeheer

Beleggen bij Axento is voor u geschikt als u vermogen wilt opbouwen voor uw kinderen, maar de tijd of kennis mist om dit zelf te doen. De professionele aanpak van Axento is geschikt voor zowel kleine als grote vermogens. Het maakt ook niet uit of u veel of weinig ervaring met beleggen hebt.

Gratis en vrijblijvend meer informatie

Vul hiernaast uw naam en e-mailadres in en ontvang een gratis en vrijblijvend informatiepakket met onder andere 10 beleggingstips voor een vliegende start!

Brochure aanvragen

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via [email protected]

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.