Ontvang vrijblijvend meer informatie

Voordat je start met beleggen is het van belang goed te begrijpen wat de mogelijkheden en risico’s zijn. Zeker als het bijvoorbeeld gaat om het opbouwen van pensioen voor u als ondernemer.


Zaaq

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvangt gratis en vrijblijvend onze introductiebrochure en het document “Starten met beleggen” waarin wij 10 belangrijke vragen beantwoorden voor startende beleggers.

 

Maak gebruik van de ZAAQ actie

In samenwerking met Zaaq hebben we een speciale lezers actie voor u. Als Zaaq lezer kunt u bij Axento starten met beleggen vanaf € 10.000,- in plaats van het reguliere startbedrag van € 15.000,-. Daarnaast betaalt u het eerste halfjaar geen beheervergoeding.

 

Axento behoudt zich het recht voor de looptijd en invulling van de actie te wijzigen en de actie stop te zetten. Wijzigingen worden kenbaar gemaakt op onze website.

 

 

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@axento.nl

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.