Axento Beste Keuze

De onafhankelijke vakjury van IEX Gouden Stier verkoos Axento Vermogensbeheer in 2020 opnieuw als Beste Keuze in de categorie online vermogensbeheer.


Derde jaar op rij ‘Beste Keuze’

Voor het vierde jaar op rij behoort Axento bij de 5 beste online vermogensbeheerders van Nederland. Winnaars van de IEX Gouden Stier Beste Keuze behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn.

[Derde jaar op rij] ‘Beste Keuze’

Onafhankelijke vakjury

In het bepalen van de Beste Keuze werkt IEX Gouden Stier samen met verschillende kennispartners, waaronder AF Advisors en Beleggingsmatch. De selectie vindt plaats op basis van objectieve, transparante criteria. Deze worden beschreven in de juryrapporten die na de uitreiking worden gepubliceerd. De Beste Keuze van IEX Gouden Stier is een gewaardeerd keurmerk binnen de financiële wereld.

 

Onafhankelijke vakjury

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Axento vermogensbeheer is onderdeel van Care IS vermogensbeheer. Care IS behoort al jaren tot de Beste Keuze en is 2 jaar op rij verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland.

 

Onderdeel van Care IS vermogensbeheer

Alles op uw gemak nog eens rustig nalezen?

  • Informatieboekje
  • Axento voorbeeldportefeuilles
  • 10 beleggingstips
  • Openingsformulieren

Axento informatiebrochure

Door uw gegevens in te vullen, kan Axento u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@axento.nl

Axento gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijker te maken. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.